Servei tècnic

Servei tècnic

El servei tècnic de Riera Comercial és un dels departaments més importants dins l’empresa. Comptem amb una experiència de més de 40 anys en reparació de tots tipus d’equips per oficina, i estem en constant formació assistint a cursos tècnics. 

Avalem totes les vendes amb aquest valor afegit que, actualment, podem dir que és un punt molt fort dins l’empresa gràcies a la confiança que ens han anat donant els nostres clients.

No distingim entre marques, sinó tot el contrari: reparem tot tipus de marques i models. Tenim la opció de realitzar el servei a les nostres instal·lacions i també oferim el servei de desplaçament per a realitzar la feina a casa el client.

Volem que els nostres clients sempre estiguin actualitzats!

Manteniment de TPV i POS

Manteniment de TPV i POS

Reparacions de terminals punt de venda i tot el que comporta a nivell de cobrament: impressores tèrmiques, calaixos intel·ligents, balances, lectors codi de barres, …

Tenim un equip tècnic format per solucionar averies de tot tipus, ja sigui en quant al Hardware com en Software; alhora que gestionem els manteniments i les revisions anuals dels programes empresarials (facturació, comptabilitat, restauració…) que tenen els nostres clients. 

Manteniment copiadores

Manteniment copiadores

Actualment, som Service Partner i ProPartner comercial de Epson, Service Partner i Partner comercial de HP i distribuïdor oficial i servei tècnic de Sharp.

Pràcticament totes les nostres vendes estan soportades pel servei tècnic i els seus manteniments mensuals. Es gestiona també els contractes de cost per pàgina.

Manteniment control horari

Manteniment control horari

Instal·lacions de terminals de control de gestió horaria i posada en marxa d’equips per obtenir un informe mensual de les hores dels treballadors. 

Manteniments, reparacions tant de maquinaria com de programes.

Sol·licita informació

Sol·licita informació

El nostre servei tècnic està disponible per a qualsevol consulta d’informació.

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

Tipus de Manteniment *
Escull una opció
Gràcies! La teva sol·licitud s'ha enviat correctament.
Hi ha hagut un error a l'hora d'enviar la teva sol·licitud. Si us plau, prova-ho més tard.